Preview Mode Links will not work in preview mode

Blå måndag

Jul 8, 2024

Sommaren är här och Blå måndag skall ta lite ledigt. Men innan vi gör det vankas en stor dos Ny svensk synth, det blir ännu mer AI, Måns gräver ner sig i ett band från Kanada och så kommer Adina från Klubb Död till studion för att berätta om vad som väntar i höst. Tänd grillen, fyll ishinken med dricka...


Jun 3, 2024

I det 112:e avsnittet gör vi en uppföljning av inslaget med AI och det fick en ganska oväntad fortsättning då Emma i Garmarna faktiskt hörde av sig efter att ha känt igen sin egen röst. Det blir också både ny svensk synth och ett rejält kabinett. Det är Blå måndag!


May 13, 2024

I avsnitt #111 kommer vi att visa upp ett lite tweakat format och även en ny roterande röst. Vi undrar; hur det egentligen är med AI? Ett stort hot eller bara ett hjälpmedel? Måns kommer att ta i tu med elefanten i rummet, det blir ny svensk synth och en skivpåse. Fram med trombonen, nässpray och...


Apr 29, 2024

Julian Brandt kommer till studion och vi pratar skärgårdsliv, Lustans Lakejer, etno och ABBA. Vi kan inte heller undvika varken John Taylor i Duran Duran, brittiska poliser eller Swifties. Det är dags att putsa kängor, stänga av metronomen och säga det igen; Det är Blå måndag!


Apr 8, 2024

Måns och Lisa träffar Nina Kinert och det blir väldigt mycket ny musik, en sällan spelad Vangelis, prat om Enya och SPA-musikens återupprättelse? Det är Blå måndag!